Op bezoek bij Herenboerderij Wilhelminapark in Boxtel

Op 5 mei zijn we met een groep van 25 herenboeren in spe op bezoek gegaan bij de herenboerderij Wilhelminapark in Boxtel. Dit is de eerste en op dit moment enige herenboerderij die volledig operationeel is. We hebben een prachtige rondwandeling gemaakt over de boerderij, waar de kippen ongestoord scharrelden in de boomgaard, de bijen zich tegoed deden aan de bloesem van de fruitbomen, de varkens in het bos ons lachend tegemoet kwamen en waar de gewassen de zonnewarmte gretig opslokten. Ondertussen luisterend naar de uitleg van Douwe (van Herenboeren Nederland) over het reilen en zeilen op de boerderij en wat er bij komt kijken om een eigen herenboerderij te starten. Alle vragen zijn zo goed als mogelijk beantwoord. Wat een heerlijke plek, iedereen was onder de indruk. Na het uitdelen van onze vers gedrukte flyer, is iedereen met een zonnig herenboerengevoel vertrokken. Op naar de info avond op 22 mei in de Pelgrimshoeve te Tilburg.