We Are Food – week Hart van Brabant goed bezocht

Inmiddels is de We Are Food – week in Hart van Brabant alweer achter de rug. In deze week stond het herenboerenconcept in het algemeen en de realisatie van de Herenboerderij Hart van Brabant in het bijzonder centraal. Op zaterdag 15 september is er afgetrapt met een picknick en een rondleiding op de Herenboerderij Wilhelminapark in Boxtel. Dit was een groot succes. Maandag 17 september was er een themabijeenkomst op een melkveehouderij in Goirle. Deze bijeenkomst heeft uiteindelijk meer het karakter van een informatieavond gekregen doordat de geplande spreker door omstandigheden heeft moeten afzeggen. De echte informatieavond vond plaats op dinsdag de 18e. Op beide avonden kwamen resp. zo’n 10 en 35 bezoekers af en waren veel enthousiaste reacties te noteren. De week is afgesloten met een herenboerendiner voor 25 belangstellenden. Helaas kon het door het plotseling omslaande weer niet meer in een weiland in Moerenburg gehouden worden en moest worden uitgeweken naar een locatie binnen. Desondanks was er sprake van een succesvolle activiteit, waarbij ‘Te gekke etentjes’ en ‘The wasted chef’ goed hebben laten zien wat er zoal mogelijk is met de producten die van een herenboerderij komen.