Meer informatie

Wilt u meer informatie over ‘Herenboeren Hart van Brabant’?

“Goej slaoj meej jèùn, meej aaj, meej èèrpel”

 

Meer informatie over Herenboeren Hart van Brabant kunt u hier vinden:

 
Folder:

Folder versie januari 2019

Nieuwsbrieven:

Naast de informatie die u kunt vinden op deze website, maakt Herenboeren Hart van Brabant ook gebruik van nieuwsbrieven om iedereen op de hoogte te houden. U kunt zich voor deze nieuwsbrieven aanmelden via het contactformulier.

Informatieavonden:

Herenboeren Hart van Brabant heeft inmiddels op een aantal locaties informatieavonden georganiseerd voor geïnteresseerden in Tilburg en omgeving. Deze avonden waren een groot succes en velen hebben zich daarna opgegeven voor de nieuwsbrief om zo op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

Komende informatieavonden: Zie de agenda op onze Homepage.

De komende informatieavonden worden aangegeven in de agenda op de startpagina van deze website. Daar vindt u dan ook de meest actuele informatie.  

Op deze avonden wordt aan de hand van een presentatie het concept van een herenboerderij uitgelegd en is onder het genot van een drankje ruimte voor het stellen van vragen. Ook kunt u zich op deze avonden aanmelden als toekomstig herenboer door het tekenen van een ‘intentieverklaring’ (overigens nog zonder enige verplichtingen).

De Intentieverklaring:

Voordat u de intentieverklaring ondertekent, wilt u deze natuurlijk eerst even rustig doorlezen. Daar krijgt u op de informatieavonden alle ruimte voor. U kunt deze ook hier downloaden, zodat u zich van tevoren kunt voorbereiden. Maar meteen uitprinten, ondertekenen, scannen en naar ons mailen mag natuurlijk ook.

IMG 20180413 WA0005
DSC5885
IMG 20180413 WA0004