Meer informatie

Wilt u meer informatie over ‘Herenboeren Hart van Brabant’?

“Goej slaoj meej jèùn, meej aaj, meej èèrpel”

 

Meer informatie over Herenboeren Hart van Brabant kunt u hier vinden:

Folder:

Het concept van een herenboerderij wordt uitgelegd in een folder. Deze folder zal op verschillende plekken in Midden Brabant neergelegd worden, maar kan ook gedownload worden:

Folder versie januari 2019

Folder versie april 2018

Nieuwsbrieven:

Herenboeren Hart van Brabant wil proberen alle geïnteresseerden op te hoogte te houden van alle nieuwe ontwikkelingen die uiteindelijk moeten leiden naar een functionerende herenboerderij. Daartoe willen we met enige regelmaat een nieuwsbrief uitgeven. U kunt zich voor deze nieuwsbrieven abonneren via het contactformulier.

Informatieavonden:

Herenboeren Hart van Brabant wil de komende tijd een aantal informatieavonden organiseren voor geïnteresseerden in Tilburg en de omliggende dorpen. Op deze avonden zal aan de hand van een presentatie het concept van een herenboerderij uitgelegd worden en is onder het genot van een drankje ruimte voor het stellen van vragen. Ook kunt u zich die avond opgeven (zonder verplichtingen) als mogelijk toekomstig herenboer.

Op dinsdagavond 22 mei 2018 heeft in de Pelgrimhoeve in Tilburg de eerste informatieavond plaats  gevonden. Deze informatieavond was een groot succes. Maar liefst 70 mensen waren op de presentatie afgekomen. De tweede informatieavond was op 26 juni in de aula van wijkcentrum De Coppele in Oisterwijk. Ook deze avond was met 60 geïnteresseerden een succes. Op 29 augustus was de derde informatieavond in Het Moaske  in De Moer. Hier zijn toen zo’n 25 mensen op afgekomen.

De eerst komende informatieavond is op de volgende datum:
di.  18 sept. 20:00 uur: De Kennismakerij in de spoorzone in Tilburg

IMG 20180413 WA0005
DSC5885
IMG 20180413 WA0004