Herenboeren Hart van Brabant in Naar buiten! magazine

Vandaag is de 3e editie van het Naar buiten! magazine gelanceerd.

Deze editie is voor ca. 15.000 leerlingen, hun ouders en leerkrachten van het basisonderwijs in het 013 gebied en heeft als subtitel #NATUURLIJK LEKKER. Gebaseerd op het rijksoverheid programma Jong Leren Eten, Jongeren Op Gezond Gewicht en het feit dat Brabant dit jaar gastronomische hoofdstad van Europa is. Het nuttige verenigd met het aangename!

Het magazine staat vol natuur en voorjaar en is ook lekker te lezen voor volwassen die gezonde inspiratie willen opdoen. Voor iedereen die graag Naar buiten! gaat, met gezin of klas, én houdt van GoodFood, eten wat bewust wordt geproduceerd en geconsumeerd.
Kinderen kunnen lezen over bijzondere boeren, outdoor activiteiten en expedities, lekker eten, beestjes en feestjes, lesprogramma’s en hun favoriete GoodFood menu insturen om daarmee kinderkookboeken of growtables (kweektafels) te winnen.

De kalender is bijgewerkt en wordt aangevuld op de Naar buiten! Facebookpagina tot aan augustus .
De verspreiding vindt plaats op 11, 12, 16 en 17 april.

In dit magazine wordt aandacht gevraagd voor HERENBOEREN HART VAN BRABANT.
Dus laat maar komen die geïnteresseerden.